Születésnap

 2011.06.23. 18:24

Kedves Mindenki!

Megszületett a k2-blog. Megragadnám az alkalmat, hogy leírjam, miről is van szó.

Amint az fent is látható, kaposvári egyetemisták vagyunk, színészhallgatók, akik igyekeznek a maguk sajátos módján felderíteni a színházi világ keszekusza útvesztőit, több-kevesebb sikerrel.

A blogon ezentúl igyekszünk összegyűjteni azokat a képeket, felvételeket, kritikákat, egyéb írásokat, amelyek az általunk elkészített előadásokkal foglalkoznak/foglalkoztak. Továbbá itt olvashat a kedves érdeklődő azokról a jövőben bekövetkező eseményekről, amelyekben mi is érintettek vagyunk, így nyomon követhető egy-egy következő előadásunk is - amennyiben van ilyen.

Abban a reményben búcsúzom most el, hogy hamarosan elindulhatunk és minél több emberhez eljuthat az egyetemisták munkássága!

benkó bence

 

A bejegyzés trackback címe:

https://k2szinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr513009361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása